Ismerje meg a pezsgő bolt termékeit!

Nem kell nagy alkoholfogyasztónak lenni ahhoz, hogy szeressük a pezsgőt. Az izgalmas buborékok népes rajongótábort szereztek, ezért egy pezsgő bolt felkeresése mindenkinek öröm lehet. De nem egy akármilyen üzletről van szó, mert mi a Törley boltjáról beszélünk. Bár Budapesten található, de nem a belvárosban.

Érdemes viszont egy kellemes kirándulást tenni a budafoki dombokra, mert a csodás tájon kívül, ez is felfedezhető. Ha így teszünk, akkor a kirándulás és vásárlás mellett, nagyon tartalmas kikapcsolódásra is szert tehetünk a pezsgő múzeum látogatásával. A Törley pezsgő bolt azonban nem akármilyen hely. Kevés olyan bolt van még a nagyobb üzletekben is, ahol ennek a márkának a színe-java fel van sorakoztatva.

A „hétköznapibb” fajtáktól kezdve, az alkoholmenteseken keresztül a prémium kategóriáig, ebben a pezsgő boltban minden Törley helyet kap. Persze aki nem akar italt venni, az sem kell üres kézzel távozzon, mert rengeteg, a pezsgőzéshez köthető szuvenír megvásárolható ugyanitt, mint a pohár, jégvödör, jégtál, stb.