Kerékpár lámpa a biztonságos közlekedésért

A saját és a környezete épségének megóvása érdekében, senki ne induljon el felelőtlenül tekerni! A kerékpár lámpa ott kell díszelegjen minden bringán, mert nélküle elég veszélyessé válik a közlekedés, különösen a rossz látási viszonyok esetén.

De már olyan sokféle létezik, hogy elsőre nehéz lehet megmondani, melyiket érdemes választani. A legolcsóbb is megteszi? Valószínűleg nem, még akkor sem, hogyha csak elvétve ülünk a nyeregbe.

Az olcsó változatok gyorsan merítik az elemeket és gyenge a fényük, talán annyira elég lehet, hogy a másik észrevegyen minket, de mi nem sokat fogunk látni abból, amerre haladni szeretnénk. Egy igazán jó kerékpár lámpa erősen és széles szögben világít.

Hogyha nem szeretnénk az elemcserével bajlódni, akkor érdemes egy USB-s változatot beszerezni, amit ugyanolyan egyszerűen tölthetünk, akárcsak az okostelefonunkat. Ezeknek az akkuja rendszerint több órán keresztül bírja a használatot és nem fog idő előtt lemerülni. A bikediescount.hu a kerékpár lámpa minőségi választékát kínálja elérhető áron.