Két motoros szobai hővisszanyerős szellőztető

Ha nincs lehetőség arra, hogy utólag az egész lakásban áttérjünk erre a szellőztetőrendszerre, akkor csupán egyetlen szobában is kialakíthatjuk ezt a megoldást.

Az egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető használatával kellemes levegőt varázsolhatunk bármilyen helyiségben, ahol elhelyezzük. Az áramellátásával nem lesz semmilyen probléma, mivel bármilyen hálózatra csatlakoztatható egyszerűen.

A szűrőbetéteknek köszönhetően a kívülről befújt levegőből kiszűri a port és a pollent is, ezért mindig biztosítva lesz a tiszta légtér. Ezeket a betéteket azonban időnként fontos megtisztítani. Az egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető másik nagy előnye az, hogy nem szükséges a hőcsatorna kialakítása, hiszen nem kell ehhez csatlakoztatni, hogyha használni szeretnénk.

Lakásokban, nyaralókban vagy üzleti helyiségekben is megállja a helyét és ebben az esetben sem kell lemondanunk az energiatakarékos kialakításról. Rendkívül jó, 94%-os hatásfokkal működik az egyhelyiséges hővisszanyerős szellőztető, a két motorjának köszönhetően.