Kíméletes tisztítás és mélyreható táplálás a bio samponhabbal

A hajunk sajnos mindennap ki van téve a természeti tényezők negatív hatásának. Ezért az állapota napról-napra észrevehetően romolhat. Szerencsére a helyzetet hatékonyan javíthatja a bio sampon, ami lehetővé teszi a sérült haj kezelését.

A termék ideális megoldás a száraz, vékony és töredezett hajkoronák tulajdonosainak. Az SLS és SLES mentes nyírfa, kamilla és teafaolaj kivonatot tartalmazó bio samponok hatékonyan, de kíméletesen tisztítják, lágyíthatják és védő hatást gyakorolhatnak a fürtökre, de a fejbőrre is.

A termékek fő alkotóelemei az értékes vitaminok és ásványi anyagok forrásai, amelyekre nagy szüksége van a károsodott hajnak. Ezek a természetes kozmetikumok segítenek semlegesíteni a környezet káros hatásait, erősíthetik és regenerálhatják a hajszálak szerkezetét a tövektől egészen a hajvégekig.

A bio sampon visszaadja a fürtök pompáját, tisztaságát és frissességét. A termék rendszeres használata garantálhatja a szebb eredményt, a haj kevésbé lesz elnehezült, csökken a hajvégek szárazsága és töredezettsége, valamint a enyhülhet problémája is.