Környezetbarátnak számít az Agrimaster szárzúzó, szárzúzó, mulcsozó

A modern mezőgazdaság fontos elemét képezik a mulcskészítési műveletek. Az Agrimaster szárzúzó, szárzúzó, mulcsozó széleskörű felhasználást tesz lehetővé és számos előnnyel rendelkezik.

Elsősorban az alkalmazásával csökkenthető a növényvédő szerek használata. Ennek tekintetében egy teljes mértékben környezetbarát megoldásról beszélhetünk, ami manapság kiemelten fontos a mezőgazdasági munkák területén.

Nem befolyásolja negatívan a talaj minőségét, sőt, még inkább növeli annak a tápanyagtartalmát, ami jobb termést eredményez. A növényi betegségek kialakulását is megakadályozza az Agrimaster szárzúzó, szárzúzó, mulcsozó és elpusztítja az állati kártevők életterét.

Egy egyszerű fűkaszával lehetetlen lenne azt kivitelezni, de az Agrimaster szárzúzó, szárzúzó, mulcsozóval igen, hiszen egy rendkívül hatékony eszközről van szó, ami a traktorok 3 pont függesztésére csatlakoztatható. Az Agrimaster szárzúzó, szárzúzó, mulcsozó használata során keletkező takaróréteg megakadályozza a gyomnövények elszaporodását a következő évre.