Közhiteles cégkivonat gyors postázással

Ha van egy cégünk, akkor szinte biztosan szükségünk lesz kollaborálni valamelyik bankkal. Ebben az esetben elengedhetetlen a közhiteles cégkivonat beszerzése. Ilyenkor általában nem online formában van szükség a dokumentumra, hanem hagyományos, papíralapú lepecsételt változatot fog kérni a bank.

Amennyiben pályázatokról van szó, akkor is egy közhiteles cégkivonat szükséges, aminek az igénylését pillanatok alatt meg lehet oldani online körülmények között, majd csak azt kell megvárni, amíg a futárszolgálattal megérkeznek a lepecsételt dokumentumok.

A hitelecegkivonat.com weboldalnak köszönhetően, a kiszállításért nem kell fizetni. Akit érdekel, hogy pontosan mi kell a közhiteles cégkivonat beszerzéséhez, az látogasson el a weboldalra, ahol részletesen le van írva, hogy ennek érdekében miként kell eljárni!

Természetesen az adatok biztonsága mindennél fontosabb, éppen ezért harmadik fél nem juthat hozzá semmilyen formában. Általában a közhiteles cégkivonat a megrendelés napján postázásra kerül.