Legyűri az akadályokat a négyévszakos terepjáró gumi

Ha elhagyjuk az aszfaltot, akkor nem várt meglepetésekkel találhatjuk szembe magunkat. A négyévszakos terepjáró gumi rendkívül strapabíró és szinte mindenen átgázolhatunk, miután felszereltük az autóra. Azért nem árt óvatosnak lenni, mert ha túl alacsonyan van a kocsi alja, akkor szépen odaverhetjük az olajteknőt, ezért inkább óvatosan rallyzzunk a négyévszakos terepjáró gumikkal.

A hatalmas recéknek köszönhetően, jól kapaszkodik a sáros, kavicsos terepen is. Ilyenkor különösen nagy az esélye annak, hogy az autó kicsúszik egy kanyarban, de ha fel van szerelve a négyévszakos terepjáró gumi, akkor ennek az esélye jelentősen csökkeni fog.

Az oldalfali megerősítés a defektállóságát növeli. Mivel eleve terepre lett tervezve, ezért inkább ott fog érződni az előnye. Az aszfaltos úton nem teljesít túl jól, hogyha a menetzajt és a fogyasztást vesszük figyelembe.

Ráadásul így sokkal gyorsabban elkopik. Az orosz Forward Safari 540 négyévszakos terepjáró gumi kiemelkedő minőséget képvisel. Ők valóban tudják mi kell a nehéz terepre!