Milyen esernyőt válasszunk?

Mivel az idei tél eddig elég enyhének mutatkozik, gondoskodnunk kell arról, hogy egy hirtelen jött esőzés ne érjen váratlanul minket. Az általunk használt esernyő a saját igényeinkhez kell igazodjon. A kiválasztásánál fontos, hogy az a lehető leghosszabb ideig szolgáljon minket és elégedettek legyünk a választásunkkal.

Ezért a vásárlásnál sok tényezőre oda kell figyelni, amit a méret kiválasztásával érdemes kezdeni. Választhatunk az összecsukható kis esernyők és a hosszú bot alakúak között. A klasszikus összecsukható termékek mellett, vannak olyanok is, amelyek automatikusan kinyílnak. Ha valami masszívabbat szeretnénk, akkor a hosszú esernyőre tanácsos voksolni. Ez egyszerre megbízható és elegáns.

De ne feledjük, hogy egyetlen darab nem biztos, hogy minden elvárásnak megfelel, ezért érdemes kettőt beszerezni: egy kisebbet az utazásokhoz és egy hosszú, strapabírót a mindennapokhoz. Jó, ha gondoskodunk arról is, hogy az esernyőt megfelelő huzattal lássuk el, ami meghosszabbítja az élettartamát és megvédi a szennyeződésektől is.