Mióta ilyen népszerűek a műanyag teraszajtók?

VEKA
VEKA

A meghittséget és a biztonságot jelenti mindenkinek az otthon, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen nyílászárókat használunk. Tágas terek, fény, friss levegő az, amit a műanyag teraszajtók adnak a tulajdonosaiknak. A VEKA szerint több szempontból is előnyösek a műanyag teraszajtók és erkélyajtók. Az utóbbi években rendkívüli népszerűségre tettek szert ezek a nyílászárók, lakásépítés és felújítás során egyaránt rengetegen választják.

Amellett, hogy a műanyag teraszajtók beengedik a lakásba a csodálatos napfényt, modern hatékonyságot biztosítanak energia- és költségmegtakarítás szempontjából is. A VEKA nyílászárók például a kiválóan szigetelő, többkamrás profil konstrukciójukkal, a Neopor tömítésű metszettel és a hőhídmentes küszöbbel kitűnő hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek. Értékes fűtési energiát és jelentős összeget takaríthatunk meg, ha ezeket választjuk. Nem lehet elmenni a hangszigetelő jellegük mellett sem, ami sok embernek igen fontos.

Az utca zaja kifejezetten zavaró lehet, ha a saját otthonunkban, akarva-akaratlanul hallgatnunk kell. Hosszútávon meglehetősen káros lehet az egészségünkre a folytonos lárma, ezért nem szabad tűrni, hogy ez megkeserítse a mindennapjainkat. A műanyag ablakok és teraszajtók viszont kizárják a külső zajokat, így biztosítják az otthonunkban a csendet és a nyugalmat. Ezek mellett, lényeges a műanyag teraszajtók elegáns megjelenése is, mert nem mindegy, hogy milyen nyílászárókat látunk nap mint nap.

A VEKA profilok több színben, változatos megjelenéssel, kialakítással érhetőek el, a cég munkatársai pedig az egyedi elképzeléseinket is profi módon valósítják meg. Továbbá, azért is ideális a műanyag ablak és teraszajtó, mert ezek nem igényelnek karbantartást, mint a fából készült változatok. Nagyon könnyen tisztíthatóak, mert míg a régi teraszajtókat szétnyitottuk és négy üvegfelületet kellett megtakarítanunk, addig a modern ajtók esetében csak a belső és a külső üveget takarítjuk. Ezzel erőt és időt spórolhatunk meg, ami lényeges szempont.