Óriás bögre figyelemfelkeltő űrtartalommal

Az igazi főnökök megérdemlik a különleges dolgokat. Egy „I’m the boss” feliratú óriás bögre pedig jópofán céloz a hatalomra, amit birtokolunk. Persze ilyet nemcsak a munkahelyi főnökök kaphatnak. Bárki érezheti magát vezetőnek az élet valamilyen területén.

Az emberek kedvelik a vicces tárgyakat, hiszen ezek feldobják a mindennapokat, egy irodában oldják a feszültséget, mosolyt csalnak mások arcára. Felettesünket, munkatársunkat, de akár saját magunkat is meglephetjük egy ilyen használati tárggyal, ami egész biztosan sikert fog aratni. Az óriás bögre tökéletes az otthoni erőviszonyok tisztázására is, hiszen egyértelművé teszi, hogy kinek a tulajdona, így többet senki sem mer hozzáérni a konyhában.

A mérete valóban impozáns, hiszen mintegy 750 ml űrtartalmú. Az óriás bögre igazán vicces ajándék minden főnökösködő típusnak, aki lehet a párunk, barátunk vagy éppen saját magunk is! A remek ár/érték arányú eszközt bármikor megrendelhetjük a lifetrend.hu webáruházból, ahol még számtalan poénos és praktikus holmi található.