Szerezzen be többféle virághagyma típust

Szeretne az otthona körül egy gyönyörű kertet kialakítani? Ebben az esetben alaposan fontolja meg, hogy pontosan mit és hová ültetne, majd következhet azok beszerzése. Rengeteg olyan virághagyma kapható, amikből pompás növények fejlődnek. Ezek elütésének ideje gyakran éppen az őszi időszak, főként akkor, ha tavaszi fajtákról van szó.

Legyen az például jácint, tulipán, nárcisz, hóvirág, krókusz, ezeket ültesse el még a fagyok beállta előtt és néhány hónap múlva máris gyönyörködhet abban a csodában, amit nyújtani fognak. Ezt követően pedig kerülhet újabb virághagyma a földbe. A kardvirág az egyik leginkább ismert, amit a hideg hónapok előtt érdemes összeszedni, majd csak tavasz után ismét kiültetni.

Az egyre enyhébb telek miatt, már az érzékenyebb változatok is könnyebben átvészelik a nehéz hónapokat. Ha igazán széles virághagyma kínálat érdekli, akkor keresse fel a parasztplaza.hu weboldalt és válogasson kedvére! Merjen nagyot álmodni és tervezzen meg egy olyan udvart, ahol folyamatosan fog virágozni valami!