Színátmenetes fonal gyönyörű árnyalatokban

A kézimunka által előállított darabok egytől-egyig egyedi megjelenéssel bírnak, ami a felhasznált alapanyagnak köszönhető, illetve az alkotó fantáziájának. A színátmenetes fonal egyik legfontosabb jellemvonása a különlegesség, a megismételhetetlen árnyalatok átmenete.

Bármilyen dekorációs darabot vagy ruhaneműt elkészíthetünk ebből a fonalból, mert mindent különlegessé tesz. Gyapjúból készül a színátmenetes fonal, a textúrája nem durva vagy szúrós. Tartós és természetes, utánozhatatlan kellemet és küllemet biztosít a belőle készült ruháknak. Sokféle színben és árnyalatban vásárolható meg ez a remek alapanyag a nordfonal.hu webshopból. Nagyszerű ár/érték arányban kapható, tehát az alkotás útjába nem áll anyagi akadály.

Ezzel fennakadásoktól mentes a munka, a végeredmény minősége pedig kiemelkedő. Rendkívüli sokféleség fedezhető fel egyetlen gombolyagban, tehát bármit is készítünk belőle, az garantáltan különleges darab lesz. Keresse fel a webshopot, ahol nagyon sok színátmenetes fonal szerepel a kínálatban!