Tartós, jó minőségű PVC festék

Amikor az ember felületeket kezel, nagyon fontos, hogy megfelelő készítményekkel tegye azt meg. Például a fára nem való a PVC festék, de fordítva is érvényes a szabály. Ha nem univerzális festékről van szó, akkor a műanyag felületek lekenésére, mint például az ablakpárkányok, csatorna- és más csövek, erre a célra gyártott PVC festék szükséges.

Természetesen a tartós és jó minőségű festék átruházza a tulajdonságait arra a tárgyra is, amit épp leken vele. Cégünk rengeteg festéket forgalmaz, bármilyen felhasználási területre. A PVC festék mellett, vakolatra, gipszkartonra, fára, fémre, üvegre, betonra, aszfaltra és kőre felvihető vedres, szórófejes változatokat is forgalmaz, legyen szó akár olaj- vagy vízbázisú fajtáról.

A kisebb és nagyobb kiszerelések lehetővé teszik, hogy kőműves brigádok és magánszemélyek egyaránt megfelelő mennyiséget tudjanak tőlünk beszerezni, elképesztően jó árakon. Lakkokat és hígítókat szintén vásárolhat ugyaninnen, valamint a hidegburkolatokhoz szükséges ragasztóanyagokat, szilikonokat, fúgákat.