Többéves, aromás whiskey

A különféle gabonapárlatok akkor érik el az igazi, különleges aromájukat, ha több évig készülnek. A whiskey jellegzetes ízzel rendelkezik. Léteznek olyan változatok, amelyek akár 15 évnél is idősebbek. A készítése során a malátát füstölik, majd úgymond cukrosítják, lepárlás előtt pedig alkohollal erjesztik.

Kétféle típus különböztethető meg, az egyik a keverés nélküli, míg másik a kevert fajta. Természetesen tölgyfahordóban érlelődik. A baráti beszélgetések remek kísérője lehet, ugyanakkor egy üzleti beszélgetés szintén megfűszerezhető a minőségi whiskey révén. A diszkontital.hu online oldalról bárki megrendelheti a kedvenc kiszerelését egyszerűen és gyorsan.

A vásárlónak csupán annyi tennivalója akad, hogy regisztrál. Mielőtt megtöltené a kosarát, érdemes elolvasnia a szállítási feltételeket! Az összes whiskey részletes leírással van ellátva. Az egyedi palackozású lehetőségek megfelelnek születésnapi, névnapi ajándéknak egyaránt. Egy ilyen minőségi itóka sohasem okoz kellemetlen csalódást.