Vállalkozói képzéshez szükséges okiratok

Megnőtt azoknak a száma, akik árufuvarozó vállalkozóként szeretnének tevékenykedni. Ez nem is meglepő, hiszen ez a munkaterület mindig is jövedelmező volt és Magyarországon az utóbbi években még inkább felvirágzott.

A Transzport Studiumnál a vállalkozói képzés elkezdhető, amint valaki eleget tesz a jelentkezési feltételek. A jelentkezőknek tudniuk kell például, hogy a felújító vállalkozói képzésre való jelentkezés feltétele a korábbi szaktanfolyami végzettség.

A vállalkozói képzés természetesen nem kezdhető el bizonyos okiratok megléte nélkül. Ide sorolható a személyi igazolvány, a lakcímbejelentő kártya és a korábbi képzés bizonyítványa. Ha ezek megvannak, akkor a vállalat ügyintézője ismerteti a tanfolyam menetét. A vállalkozói képzés előzetes egyeztetés szerint, kilenc napon keresztül, minden nap 09:00-től 18:00 óráig tart. Nyilván minden egyes kurzuson jelen kell lenni.

Ennek a befejezte után tehető le csak a vizsga. Ez hat darab tesztlap kitöltéséből áll. A sikeres vizsga esetén a vizsgázó hatósági bizonyítványt kap, ami meghosszabbítja a korábban megszerzett képesítést.