Webshop készítés árak, feltételek, fizetési módok – Ezekről érdemes tudnod

webshop készítés
Webshop készítés

Nem egyszerű feladat egy olyan webáruházat elkészíteni, ami minden szempontból tökéletes, így azt szakemberre tanácsos bízni. Érthető módon, egy online kereskedés megnyitása előtt sok a kiadás, ezért minden fillér számít. Előre kell tudni, hogy mekkora kiadást jelent a nyitás. A webshop készítés árakról a Viltor weboldalán bővebben tájékozódhatsz. A weboldalon találsz egy táblázatot, a webáruház bérlés bruttó árával, ami eltérhet a bérelt időszakban és a feltölthető termékek darabszámában.

Itt nem látsz eltérő tudású csomagokat, tehát egyetlen funkcióról sem kell lemondanod azért, mert annak ára nem fér bele az anyagi keretedbe. Rejtett költségek, bonyolult csomag-összeállítások vagy további díjak sincsenek. Természetesen, minél hosszabb a webáruház bérlési időszaka, annál alacsonyabb az 1 hónapra vetített ár. Ha ezek az információk meggyőztek és a Viltor nevű cégtől akarsz bérelni, akkor azt is tudnod kell, hogy az online áruház megrendelése előtt kapsz egy 20 napos ingyenes, kötelezettségektől mentes próbaidőszakot, ami egyébként kérésre meghosszabbítható.

Később, a tesztelt webshop lesz az éles webáruház is, ami azt jelenti, hogy minden feltöltött adat és beállítás az éles internetes boltban is megmarad. A webáruház csomagokkal elérhető az összes webshop arculat, ráadásul ezek mindegyike telefonbarát. Ma már a legtöbben a mobiltelefonjuk használatával intézik az online dolgaikat, mint például a vásárlást és hátrányba kerülnek azok a webáruházak, amelyekbe modern telefonok segítségével nem lehet ellátogatni.

A Viltortól bérelhető minden webáruház biztonságos, HTTPS protokollal érhető el, a teljes bérleti időszakban a tanúsítványt is tartalmazza a webshop készítés ára. A leírt információk alapján kiderül, hogy nagyon olcsón lehet bérelni online áruházat, havonta alig pár ezer forint kifizetésével. A bérlés menetéről és előnyeiről részletes tájékoztatót olvashatsz el a viltor.hu portálon. Ha szeretnél lefaragni a webáruház nyitás költségeiből, akkor célszerű ezt a kiváló céget előnyben részesítened.