Zászlórúd fajták: erre figyeljen a kiválasztáskor

A zászlók zászlórudak nélkül nehezen hasznosítható textildarabok. Ezért tehát az ideális nagyságú és kiváló minőségű zászló mellé, legalább ugyanolyan gondosan kiválasztott zászlórúd is dukál. Milyen zászlóhoz milyen zászlórúd illik? A zászlórudak kiválasztásánál fontos szempont a megjelenés és a tartósság.

E kettő akár együtt is járhat, ugyanis a Poliform kínálatában hosszú évek óta élen járó, kiváló minőségű, üvegszál erősítésű poliészterből készült, 6-12 méter magas, külső vagy belső zsinórvezetéssel ellátott árbócok is választhatók azoknak, akik szeretik az időtálló, szép tárgyakat a környezetükben és kültéri elhelyezésben gondolkodnak.

Léteznek továbbá fa, műanyag vagy fa utánzatú fémből készült egyszerű zászlórudak, amelyeket kültéren, fali tartóba helyezve, az épület külső homlokzatára lehet kitűzni, illetve beltéren, műkőből vagy sárgarézből készült padlótartóba lehet helyezni. A rudak leggyakrabban egyszerű fehérek, fémszínűek vagy feketék, de egyre gyakrabban rendelnek tőlünk nemzetiszínű vagy egyedi színre festett változatokat is. Önnek milyen zászlórúdra lenne szüksége? Válassza ki a megfelelőt a Poliform széles kínálatából!