A lojalitás növelése fejlesztés által

Vezetőként nemcsak arra kell odafigyelnie, hogy a különböző munkafolyamatok rendben menjenek, hanem az alkalmazottaira, de a fejlődésükre, fejlesztésükre is érdemes figyelmet fordítani. Ha megadja számukra a szükséges támogatást, akkor a lojalitás érzése is óhatatlanul növekedni fog bennünk, ami előny a cégnek és természetes Önnek is.

Amennyiben szeretné tudni, hogy milyen módszerekkel érheti azt el, hogy a munkatársai saját maguk is előrébb akarjanak lépni, az önfejlesztés útjára akarjanak lépni, akkor ajánljuk figyelmébe Paksi András Youtube videóit, amelyekhez a paksadnras.com oldalon találhat elérhetőséget.

Ugyanitt feliratkozhat a hírlevelekre is, amiért cserébe letöltheti a szakértő „9P” Akadémia című könyvét, amiben egy egész fejezet az önfejlesztés és lojalitás témákhoz kapcsolódik. Olvassa el legalább ezt a részt, hogy jobb vezető lehessen és az embereinek is megfelelő példát, utat tudjon mutatni! Meglátja, hogy mindnyájuknak a hasznára fognak válni az ebből elsajátított információk!